Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή εγκαινίων της νέας μας στέγης φροντίδας μητέρας και παιδιού στην Αθήνα την Τετάρτη 7 Ιουνίου αναβάλλεται

Αγαπητοί μας φίλες και φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή εγκαινίων της νέας μας στέγης φροντίδας μητέρας και παιδιού στην Αθήνα την Τετάρτη 7 Ιουνίου αναβάλλεται και μετατίθεται για τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου.
Ο λόγος είναι ότι επιθυμούσαμε να έχουμε κοντά μας όλους όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία αυτού του κτηρίου. Όμως, αστάθμητοι παράγοντες δεν επέτρεψαν στους φίλους μας να είναι κοντά μας και νοιώθουμε την ηθική υποχρέωση να αναβάλλουμε την τελετή εγκαινίων για να μπορέσουν να είναι δίπλα μας.
Ανανεώνουμε εκ νέου το ραντεβού μας για τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου για να εορτάσουμε το μεγάλο αυτό γεγονός, όπως επιθυμούμε μαζί με όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους μας.
Σας περιμένουμε όλους τον Οκτώβριο!
Με εκτίμηση,
Μαρίνα Κατσίμπαλη,
Διευθύντρια

Κιβωτός του Κόσμου - Πρόσκληση σε εγκαίνια
Το νέο Κέντρο Φροντίδας και Προστασίας μητέρας και παιδιού προάγει τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη κι αποτελεί συνέχεια του πολυετούς έργου της Κιβωτού του Κόσμου. Βρίσκεται σε μια δύσκολη περιοχή της Αθήνας στον Κολωνό κι αποκτήθηκε με τη συμβολή των συνανθρώπων μας και την ευγενή και συγκινητική χορηγία των παιδιών του Ράδιο Άρβυλα Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλου. Χρειάστηκαν οι κόποι και οι θυσίες τεσσάρων ολόκληρων ετών, προκειμένου να γεννηθεί αυτό το ζωντανό κύτταρο χαράς δημιουργίας και πολιτισμού, σημείο αναφοράς και αναβάθμισης όλης της περιοχής.

Το νέο μας εγχείρημα θα αποτελεί κοινωνικό αγαθό για την περιοχή της Αθήνας, καθώς θα είναι σε θέση να προστατεύσει, να καθοδηγήσει και να προσφέρει στέγη σε νέες ή εμπερίστατες μητέρες που χρήζουν κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης, προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους και να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια οι ίδιες τα παιδιά τους.

Σε μια εποχή δύσκολη, που οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται τη βοήθειά μας, θα ανακουφίσει σημαντικό μέρος αναξιοπαθούντος πληθυσμού, θα βοηθήσει παιδιά να παραμείνουν στο σχολείο, να μορφωθούν και να βρουν εργασία.

Δύο νέα βραβεία

ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ ΕΝ ΒΟΣΤΙΝΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο+2ο)

✅ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 11 ΚΑΙ 12: Εκδηλώσεις ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ

#Vostiniotis▼