Με υποδειγματική ηρεμία και τάξη πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή και τη Δευτέρα η Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση...

Με υποδειγματική ηρεμία και τάξη πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή και τη Δευτέρα η Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για ανάδειξη νέας Διοίκησης στην κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών την ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης έγινε ομόφωνα δεκτός ενώ ακούστηκαν με πολύ ενδιαφέρον τόσο το έργο που έχει παραχθεί όσο και οι παρατηρήσεις, οι τυχόν διαφωνίες και φυσικά οι προτάσεις των πρώην Προέδρων, των Προέδρων και εκπροσώπων Ομοσπονδιών, Αδελφοτήτων, Συλλόγων και Ενώσεων.
Στις εκλογές έλαβαν μέρος δύο συνδιασμοί « ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ» με επικεφαλής τον μέχρι τώρα Πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου και «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με επικεφαλής τον Σωτήρη Κολιούση ενώ ανεξάρτητος υποψήφιος ήταν ο κ. Μπούρης.

Στις χθεσινές εκλογές τελικά ψήφισαν μόνο 475 (αναμένονταν περισσότεροι από 550)
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΛΕΥΚΑ: 7
ΑΚΥΡΑ: 7
ΕΓΚΥΡΑ: 461
ΕΛΑΒΑΝ:
ΕΝΟΤΗΤΑ για ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. ( Επικεφαλής Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ .): 243 . Έδρες 13
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ : ( Επικεφαλής Σ.ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ) :213.Έδρες 12.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ : 5
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα Πρόεδρος αναμένεται να επανεκλεγεί ο Γιώργος Οικονόμου ενώ όπως και την προηγούμενη φορά φαίνεται πως η σύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής θα προέλθει από συνθετική πρόταση.
Δε μένει δηλαδή παρά να συνεχίσει η Π.Σ.Ε. την δημιουργική της παρουσία και δράση για τα Ηπειρωτικά θέματα και τους Ηπειρώτες καθώς όλοι μαζί πρέπει να εργαστούν προκειμένου να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όπως έγινε ως τώρα, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας γιατί στους δύσκολους καιρούς που περνάμε δεν υπάρχει η πολυτέλεια να περισσεύει κανείς.

Πώς απαξιώθηκε γενικά το Πωγώνι

Vostiniotis-more/Ταξίδια (600 βίντεο).