Τιμητική διάκριση για τη ΔΩΔΩΝΗ

Τιμητική διάκριση για τη ΔΩΔΩΝΗ
Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 15:13

c_400_225_16185078_0___images_stories_agrotiki-zoi_dodoni.jpgΣτους 6 φιναλίστ κατάφερε και πέρασε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ για το ειδικό βραβείο IASON των βραβείων GREEK EXPORTS AWARDS 2013 για την κορυφαία εξαγωγική εταιρία της χρονιάς.
Η ΔΩΔΩΝΗ εκτιμήθηκε από την κριτική επιτροπή των βραβείων ως μια κορυφαία εξαγωγική εταιρία για το 2013 ενώ όπως είναι γνωστό στον τομέα των γαλακτοκομικών κατέχει την πρωτιά.
Πέρυσι οι εξαγωγές της άγγιξαν το 26% ενώ μόνο το δίμηνο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου του 2013 οι εξαγωγές σημείωσαν αύξηση της τάξης του 35%.
Εξάγει σε 32 χώρες του κόσμου κυρίως την φέτα που είναι ΠΟΠ και γνωστή παγκοσμίως για την ποιότητα της, ενώ ήδη ανοίγετε και σε νέες αγορές.    
Η τελετή βράβευσης έγινε την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Αθήνα, το πρώτο βραβείο έλαβε από τον κ. Νότη Μηταράκη Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων  που εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό η ΧΑΛΚΟΡ.
Συμμετείχε η πλειονότητα των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και των θεσμικών φορέων διοργανωτής η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και η Ethos Media S.A., υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Υπουργείου Τουρισμού.
πηγή

Δύο νέα βραβεία

ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ ΕΝ ΒΟΣΤΙΝΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο+2ο)

✅ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 11 ΚΑΙ 12: Εκδηλώσεις ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ

#Vostiniotis▼