Τοπικά νέα 11/2011

Τοπικά νέα 11/2011
Τα Γιάννενα φέτος έχουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο Πάρκο!

Για πρώτη φορά, η πόλη μας έχει το δικό της Χριστουγεννιάτικο Πάρκο! «Η λίμνη των ξωτικών», όπως ονομάζεται το Πάρκο, θα είναι το μέρος που φέτος θα κάνει μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το πνεύμα το Χριστουγέννων με τον πιο όμορφο τρόπο. Τα ξωτικά μας υποδέχονται την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, στο κέντρο της πόλης μας, και αναλαμβάνουν να μας ξεναγήσουν στον Χριστουγεννιάτικο σκηνικό της πόλης μας!
Η είσοδος στο πάρκο είναι ελεύθερη!!
Στο Πάρκο θα βρούμε το Εργαστήρι των Ξωτικών με το Ταχυδρομείο-express για Βόρειο Πόλο, το Μαγικό Εργαστήρι των Κατασκευών, τον πάγκο για την Ανακύκλωση των Παιχνιδιών και των Βιβλίων, το Κουκλοθέατρο με τους καλικάντζαρους και το Δέντρο της Γης.
Πολλά ξύλινα μαγαζάκια αποτελούν την ιδανικότερη λύση για να επιλέξουμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας ενώ, ανάμεσα στα στολισμένα δέντρα με τα χιλιάδες λαμπιόνια και το τεχνητό χιόνι θα βρούμε το Σπίτι του Άι Βασίλη. Μας περιμένει, για να μας χαρίσει μια ζεστή αγκαλιά και γιατί όχι και μια αναμνηστική φωτογραφία.
Θα κάνουμε dancing on ice στο παγοδρόμιο, θα γυρίσουμε τον κόσμο πάνω στα όμορφα ζωάκια του καρουσέλ και θα καταλήξουμε στα φουσκωτά και το τραμπολίνο για απίθανες φιγούρες!
Σε όλη την διάρκεια των γιορτών, το Πάρκο θα φιλοξενεί σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων - μουσικές, καλλιτεχνικές, δημιουργικές ενασχολήσεις κ.ά. - που θα δώσουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στην καθημερινή γιορτινή διασκέδαση των επισκεπτών του πάρκου. Το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας του Πάρκου, 3 & 4 Δεκεμβρίου, η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος ετοιμάζει το πιο γλυκό καλωσόρισμα στους μικρούς και μεγάλους φίλους, προσφέροντας μοναδικές χριστουγεννιάτικες γεύσεις και χαρίζοντας μικρά μυστικά της ζαχαροπλαστικής εντελώς δωρεάν!!!
Αυτά τα Χριστούγεννα σαλπάρουμε όλοι για τη Λίμνη των Ξωτικών!
Το πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 4μμ - 11μμ και Σαββατοκύριακα & Αργίες - Γιορτές από τις 11πμ - 11μμ.
Τα ξωτικά μας, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, κάνουν ειδικές τιμές κάθε Τρίτη & Πέμπτη από τις 4 έως και τις 6 το απόγευμα για ειδικά groups με έκπτωση 25% στο παγοδρόμιο και στα παιχνίδια του fun park!
Κάθε Παρασκευή πρωί πραγματοποιούνται επισκέψεις σχολείων (κατόπιν συνεννόησης).
Πληροφορίες στο www.limnixotikon.gr
Πηγή: http://www.neoiagones.gr/index.php?lang=el

Δύο νέα βραβεία

ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ ΕΝ ΒΟΣΤΙΝΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο+2ο)

✅ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 11 ΚΑΙ 12: Εκδηλώσεις ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ

#Vostiniotis▼