Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών Αλέκος Κιτσάκης (2 Φεβρουαρίου 2015)


ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Το τελευταίο αντίο στο "αηδόνι"της Ηπείρου με συνοδεία οργάνων ...Τα συγκινητικά λόγια του Στ.Μπέλλου ,Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση ....(βίντεο - φωτογραφίες)
 Μέσα σε κλίμα συγκίνησης σήμερα 4/2/2015 στις 11.00 το πρωί ,συγγενείς ,φίλοι και απλοί θαυμαστές του "αηδονιού "της Ηπείρου, του Αλέκου Κιτσάκη ,ήταν όλοι εκεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων για να πουν το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή δημοτικής μουσικής που ύμνησε  την Ηπειρο και τις ομορφιές της με τα τραγούδια του ,τα οποία και αφήνει  πίσω του χρυσή κληρονομιά ...
Παρά την έντονη βροχόπτωση απο  τις 10.00 π.μ  όπου μεταφέρθηκε και η σορός του στον Ιερό Ναό ,ο κόσμος κατέκλυσε τόσο  το εσωτερικό της  εκκλησίας  όσο   και τον αύλειο χώρο της. 
Δεκάδες τα στεφάνια  στην είσοδο του ναού απο συγγενικά και φιλικά  πρόσωπα ,απο φορείς του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου(κ.Καχριμάνη) ,απο την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία ,απο απλούς  θαυμαστές ,απο τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρησης και Προστασίας Συγγενικών Δικαιωμάτων Τραγουδιστών "Ερατώ"κ.α
Στο τελευταίο αντίο παρευρέθη και αντιπροσωπεία του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας  ,καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.Χριστοβασίλης. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνάδελφοί του μουσικοί και τραγουδιστές...που τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους ξεχωριστό  τρόπο...συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία με όργανα και τραγούδια ....Νωρίτερα ο καταξιωμένος τραγουδιστής Στυλιανός Μπέλλος μέσα απο τον επικήδειό του ξετύλιξε τη ζωή του Αλέκου Κιτσάκη  φορτίζοντας ακόμη περισσότερο το ήδη φορτισμένο κλίμα..

Ο  κ.Πετρολούκας Χαλκιάς και ο κ.Α.Κυρίτσης αποχαιρέτησαν  και αυτοί  με λόγια καρδιάς τον λατρευτό τους φίλο ...Το φίλο... που με τα τραγούδια του "έφαγαν και τρώνε ακόμη ψωμί "όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά  στην κάμερα του epirus-tv-news
Η Ήπειρος μπορεί  σήμερα  να έχασε το" αηδόνι" της ...τα τραγούδια του όμως....  τα κέρδισε για πάντα και μέσα απο αυτά θα τον κρατά ζωντανό..
#2015 #0202 #0204
πηγη

Πώς απαξιώθηκε γενικά το Πωγώνι

Vostiniotis-more/Ταξίδια (600 βίντεο).